Napovednik

Delimo znanje: delavnica Kako odložiti čustveno prtljago

VSA MESTA SO ZASEDENA!

Delavnico izvaja Jožica Poličnik, specialistka zakonske in družinske psihoterapije, terapevtka medicinske hipnoze z licenco Train the Trainer. Prijave zbiramo v čitalnici Knjižnice Franceta Balantiča Kamnik, na telefonu 01 320 55 83. Udeležba je brezplačna, število mest je omejeno, prijave so obvezne!

O delavnici:

Vas nekatera čustva omejujejo/zavirajo in že nekaj časa iščete način, kako pospraviti in odložiti ČUSTVENO PRTLJAGO? Vam na nekaterih področjih kar ne uspe in ne morete ne naprej, ne nazaj?

Čustvene prtljaga je očem nevidna, vendar čustveno izjemno težka in ovirajoča. Vsebine kot so strahovi, dvomi, nerazčiščen odnos do svojega telesa, zamere, jaza, sovraštvo, zasvojenosti, nerazčiščene situacije in še mnoge druge, pomembno vplivajo na vaše vsakodnevne odločitve in tudi NE odločitve. 

Vsakič ko se nekaj odločite ali ne odločite na podlagi čustev, ki delujejo na vas omejujoče, se to nekje pozna.... Ali je to v vaši denarnici, v odnosih doma, v službi, v odnosu do sebe.

2 urna delavnica je zasnovana z nenehnim sodelovanjem in vključenostjo.

Po delavnici boste sposobni prepoznati:
- zavirajoča in omejujoča čustva, ki se jih lahko osvobodite,
- kako odsloviti vlogo žrtve, 
- koliko bolj srečno in čustveno bolj bogato je lahko življenje, 
- lahkotnost brez omejujočih in zavirajočih čustev,
- kje so vaši viri moči, vaši uspehi in načine osvobajanja čustvene prtljage,
- prepoznati svoje življenje kot proces, v katerem lahko začnete celo uživati.

O izvajalki: 

Jožica Poličnik je vase vložila nešteto ur izobraževanj in delavnic. Uspešno je zaključila univerzitetni študij v Mariboru in nadaljevala podiplomski študij zakonske in družinske psihoterapije v Ljubljani, ki  ga je zaključila z odliko. Specializacijo je dodatno nadgradila z diplomo 8 modulov medicinske hipnoze pod vodstvom prof. dr. Marjana Pajntarja, priznanega zdravnika, ki je medicinsko hipnozo v Sloveniji iz medicinskega vidika prvi uvedel v slovenski prostor. Po stažiranju je kot strokovnjakinja na področju psihoterapije več kot 7 let pomagala mnogim posameznikom, parom in družinam v stiski v zasebni psihiatrični ordinaciji v Ljubljani. 

Jožica Poličnik je poročena s čudovitim možem in je mamica dveh čudovitih hčera. Že več kot 20 let proučuje odnose, čustvena stanja in intezivno dela tudi na svoji osebni in čustveni rasti. Vodi jo zavedanje, da je kreator svojega življenja in da je možno srečno življenje tudi, če ne prihajate iz »idealne« družine in niste imeli »idealnega« otroštva.

Lokacija dogodka:Knjižnica Franceta Balantiča Kamnik, čitalnica